ناصحی: توسعه ورزش قهرمانی، ضرورت امروز جامعه جوانان است حلقه پیوند مشهد و خرمشهر «عیش‌آباد»، مزرعه‌ای به جا مانده از عهد صفوی در مشهد تجلیل از ۴۰ بانوی جهادگر دوران دفاع مقدس بلوار توس مشهد امکانات ورزشی شهرداری مشهد در اختیار تیم‌‌های ورزشی پایه قرار می‌گیرد شمقدری: راه تأمین آب در مشهد، حفر صد‌ها حلقه چاه در دشت ممنوعه و بحرانی مشهد و چناران نیست افزایش سهم بانوان و نوجوانان حاشیه شهر مشهد در شورای اجتماعی محلات افزایش ۲۳ درصدی اخطاریه‌های اشغال معبر در مشهد | صدور بیش از ۱۸ هزار اخطاریه در سال گذشته مشهد، میدان طلایی سرمایه‌گذاری و رونق پایدار شهری فروش ۶۵ میلیون دلاری یک مجموعه هنری ارزشمند مشهد در زمینه مدیریت پسماند یک خوشه صنعتی کامل ایجاد کرده است دستگیری ۱۷ نفر از اراذل و اوباش در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) حاجی‌بگلو: سودآوری سرمایه‌گذاری در مشهد تضمین‌شده است استاندار خراسان رضوی: مصرانه پیگیر تعیین تکلیف کوهستان پارک شادی هستیم +فیلم قفل ۱۴ ساله اراضی وکیل‌آباد با تفاهم‌نامه جدید شهرداری مشهد باز می‌شود + فیلم ناصحی: شهرآرا، سنگر صداقت در مسیر خدمت به شهر و مردم است چلۀ فرهنگ‌بانی پژمان‌فر: شهرآرا اعتماد عمومی را جلب کرده است هوای مشهد در مرز ناسالم شدن (۳ خرداد ۱۴۰۴) یک شهر و یک شهرآرا
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: پشتوانه انقلاب، حضور مردم در صحنه است | ضرورت شناخت ریشه‌های انقلاب اسلامی برای جامعه

  • کد خبر: ۳۱۵۶۶۹
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰
آیت‌الله علم‌الهدی: پشتوانه انقلاب، حضور مردم در صحنه است | ضرورت شناخت ریشه‌های انقلاب اسلامی برای جامعه
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما در ماهیت تداوم انقلاب فاطمی است، گفت: ریشه‌یابی انقلاب اسلامی برای حفظ تداوم آن بسیار اهمیت دارد. این انقلاب باید به نظام مهدوی برسد که برای رسیدن به آن هفت ویژگی لازم است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در سخنرانی که به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی در مسجد جنت برگزار شد، با طرح این پرسش که علت تداوم انقلاب اسلامی ما تا به امروز چه بوده است، اظهار کرد: برای پاسخ به این سؤال باید به ریشه‌های انقلاب اسلامی در مبانی اعتقادی و دینی خودمان توجه کنیم؛ انقلاب اسلامی ما در ماهیت تداوم انقلاب فاطمی است.

وی افزود: حضرت فاطمه(س) در قیام فاطمی، با پهلوی شکسته به در خانه انصار و مهاجر می‌رفتند تا مردم را به عرصه بیاورند و روحیه مطالبه‌گری را میان آنان زنده کنند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به جریان دعوت مردم کوفه از حضرت سیدالشهدا(ع) ادامه داد: وجود مقدس سیدالشهدا(ع) نیز اعلام کردند که این حکومت، حکومت ارتداد و ظلم است و باید به خواسته مردم براندازی شود؛ لذا وقتی مردم کوفه نامه نوشتند و خودشان از ایشان دعوت کردند، حرکت خود را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه امام‌خمینی(ره) نیز اجازه حرکت مسلحانه را در جریان مبارزات انقلابی نمی‌دادند، بیان کرد: وجود مقدس امام‌زمان(عج) نیز زمانی قیام خواهند کرد که زمینه مردمی آن آماده باشد؛ چون مردم باید با اختیار و انتخاب خود مسیر حق و باطل را تشخیص بدهند و دنبال کنند.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه بنا نیست بر مردم کمال تحمیل شود و کمال بشر ارادی است، ابراز کرد: انسان برای کمال اجتماعی و فردی خود بایستی خودش بخواهد تا جامعه و زندگی فردی‌اش را از خفت وابستگی به بیگانه دربیاورد و با استقلال و عزت زندگی کند؛ لذا امتیازی که انقلاب اسلامی ما داشت، این بود که مردم چیزی را خواستند که با مشیت و خواسته الهی تطبیق پیدا کرد؛ یعنی مردم خواستند دین خدا حاکم شود و خدا نیز کمک کرد تا به پیروزی برسند.

وی عنوان کرد: دشمنان ما فهمیدند که انقلاب ما دو قائمه دارد و آن خداباوری و حضور مردم در صحنه است که اگر بتوانند مردم را از صحنه کنار بکشند، همه چیز تمام شده است؛ باید در نظر داشت که عنایت الهی تا زمانی بر مردم جاری است که مردم دین خدا را بخواهند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اگر توجه خداوند به ما نباشد، ادامه مسیر انقلاب محقق نمی‌شود، ابراز کرد: اگر بنا باشد که ما حدود الهی را زیر پا بگذاریم و به اسم حفظ مصالح اجتماعی مردم، جلوی منکرات شرعیه را نگیریم، نمی‌توان انتظار یاری خداوند متعال را داشت.

وی با اشاره به اینکه دشمن به دنبال این است که مردم را از انقلاب و نظام ناامید کند، تأکید کرد: در تنگنا قرارگرفتن معیشت مردم مسئله ساده‌ای نیست که بشود به‌راحتی از آن گذشت؛ زیرا تداوم انقلاب ۴۶ساله ما تا به امروز به‌واسطه خداباوری و حضور مردم در صحنه بوده است.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه قدرت انقلاب ما امروز دشمن را به هراس انداخته است، ادامه داد: این ریشه‌یابی انقلاب اسلامی ما که به انقلاب فاطمی برمی‌گردد، بسیار اهمیت دارد. این انقلاب باید به نظام مهدوی برسد که برای رسیدن به آن باید هفت ویژگی برای کارگزار دینی وجود داشته باشد؛ این عوامل شامل مدبرانه‌بودن، متشرعانه‌بودن، مجتمعانه‌بودن، مجاهدانه‌بودن، مخلصانه‌بودن، مشفقانه‌بودن و متوکلانه‌بودن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->