حاجی بگلو: باید از فرصت برگزاری جشنواره فیلم فجر در مشهد بیشتر بهره‌مند شویم + ویدئو خدمت‌رسانی پاکبانان مشهدی به مردم در روز راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ + ویدئو رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: نسل جوان هنوز دلبسته انقلاب است + ویدئو شهردار مشهدمقدس: ایران، چشم امید همه آزادگان جهان است + ویدئو حضور پرشور بانوان مشهدی در راهپیمایی، گرمابخش سرمای بهمن (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) برای سومین روز پیاپی هوای کلانشهر مشهد پاک است (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تردد روان در محور باغچه- تربت‌حیدریه (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) جشن ازدواج آسان برای زوج‌های جوان در مشهد برگزار می‌شود (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) جاویدان ایران عزیز ما | روایت شهرآرانیوز از حماسه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ مشهدالرضا (ع) + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: پشتوانه انقلاب، حضور مردم در صحنه است | ضرورت شناخت ریشه‌های انقلاب اسلامی برای جامعه انتقال ۸۹ فرد بی‌سرپناه به گرمخانه‌های شهرداری طی دو شب اخیر (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تردد اتوبوس‌های برون شهری از پایانه امام رضا(ع) مشهد برقرار است (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: تمام معابر‌ شهر باز است و مشکلی نداریم| شهروندان از تردد غیرضرور پرهیز کنند+ فیلم علوی مقدم: امسال جشنواره فیلم فجر در شهر مشهد پرشورتر از سال‌های قبل برگزار شد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: یکی از مسئولیت‌های مهم مدیریت شهری حمایت از هنر است مترو مشهد فردا (دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳) با ظرفیت کامل آماده خدمت رسانی است دعوت شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از زائران و مجاوران رضوی برای حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن ۱۴۰۳ دعوت شهردار مشهدمقدس از مردم شهیدپرور مشهدالرضا (ع) برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ فعالیت ۴۷۳ دستگاه انواع ماشین‌آلات برای برف‌روبی معابر سطح شهر مشهد | هیچ مسدودی در سطح شهر مشهد وجود ندارد+ فیلم اقدامات سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری مشهد در بهشت‌رضا (ع) در آستانه نیمه شعبان و نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: پشتوانه انقلاب، حضور مردم در صحنه است | ضرورت شناخت ریشه‌های انقلاب اسلامی برای جامعه

  • کد خبر: ۳۱۵۶۶۹
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰
آیت‌الله علم‌الهدی: پشتوانه انقلاب، حضور مردم در صحنه است | ضرورت شناخت ریشه‌های انقلاب اسلامی برای جامعه
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما در ماهیت تداوم انقلاب فاطمی است، گفت: ریشه‌یابی انقلاب اسلامی برای حفظ تداوم آن بسیار اهمیت دارد، این انقلاب باید به نظام مهدوی برسد که برای رسیدن به آن هفت ویژگی لازم است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در سخنرانی که به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی در مسجد جنت برگزار شد با طرح این پرسش که علت تداوم انقلاب اسلامی ما تا به امروز چه بوده است، اظهار کرد: برای پاسخ به این سؤال باید به ریشه‌های انقلاب اسلامی در مبانی اعتقادی و دینی خودمان توجه کنیم؛ انقلاب اسلامی ما در ماهیت تداوم انقلاب فاطمی است.
وی افزود: حضرت فاطمه (س) در قیام فاطمی با پهلوی شکسته به در خانه انصار و مهاجر می‌رفتند تا مردم را به عرصه بیاورند و روحیه مطالبه گری را میان آنان زنده کنند.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به جریان دعوت مردم کوفه از حضرت سیدالشهدا (ع) ادامه داد: وجود مقدس سیدالشهدا (ع) نیز اعلام کردند که این حکومت، حکومت ارتداد و ظلم است و باید به خواسته مردم براندازی شود، لذا وقتی مردم کوفه نامه نوشتند و خودشان از ایشان دعوت کردند، حرکت خود را آغاز کردند.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) نیز اجازه حرکت مسلحانه را در جریان مبارزات انقلابی نمی‌دادند، بیان کرد: وجود مقدس امام زمان (عج) نیز زمانی قیام خواهند کرد که زمینه مردمی آن آماده باشد، چون مردم باید با اختیار و انتخاب خود مسیر حق و باطل را تشخیص بدهند و دنبال کنند.
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه بنا نیست بر مردم کمال تحمیل شود و کمال بشر ارادی است، ابراز کرد: انسان برای کمال اجتماعی و فردی خود بایستی خودش بخواهد تا جامعه و زندگی فردی‌اش را از خفت وابستگی به بیگانه در بیارد و با استقلال و عزت زندگی کند؛ لذا امتیازی که انقلاب اسلامی ما داشت، این بود که مردم چیزی را خواستند که با مشیت و خواسته الهی تطبیق پیدا کرد؛ یعنی مردم خواستند دین خدا حاکم شود و خدا نیز کمک کرد تا به پیروزی برسند.
وی عنوان کرد: دشمنان ما فهمیدند که انقلاب ما دو قائمه دارد و آن خداباوری و حضور مردم در صحنه است که اگر بتوانند مردم را از صحنه کنار بکشند همه چیز تمام شده است؛ باید در نظر داشت که عنایت الهی تا زمانی بر مردم جاری است که مردم دین خدا را بخواهند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اگر توجه خداوند به ما نباشد، ادامه مسیر انقلاب محقق نمی‌شود، ابراز کرد: اگر بنا باشد که ما حدود الهی را زیر پا بگذاریم و به اسم حفظ مصالح اجتماعی مردم، جلوی منکرات شرعیه را نگیریم، نمی‌توان انتظار یاری خداوند متعال را داشت.


وی با اشاره به اینکه دشمن به دنبال این است که مردم را از انقلاب و نظام ناامید کند، تأکید کرد: در تنگنا قرار گرفتن معیشت مردم مسئله ساده‌ای نیست که بشود به‌راحتی از آن گذشت؛ زیرا تداوم انقلاب ۴۶ ساله ما تا به امروز به‌واسطه خداباوری و حضور مردم در صحنه بوده است.
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه قدرت انقلاب ما امروز دشمن را به هراس انداخته است، ادامه داد: این ریشه‌یابی انقلاب اسلامی ما که به انقلاب فاطمی برمی‌گردد بسیار اهمیت دارد، این انقلاب باید به نظام مهدوی برسد که برای رسیدن به آن باید هفت ویژگی برای کارگزار دینی وجود داشته باشد؛ این عوامل شامل مدبرانه بودن، متشرعانه بودن، مجتمعانه بودن، مجاهدانه بودن، مخلصانه بودن، مشفقانه بودن، و متوکلانه بودن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->